logotype
19 -February -2018 - 01:32

ЗА КОНТАКТИ И ЦЕНИ 0896 610 278

Георги Котов - оператор и монтаж
Здравейте,
Роден съм през 1983 г. и се занимавам с видеозаснемане от 12 години. Кариерата ми
започна в далечната 2001 г. в Пловдивска обществена телевизия – 3 години. След това продължих с практика и опит в други две телевизионни медии /ТВ САТ - 2 години и BBT – 1 година. От 2007 година до момента съм оператор в Българска национална телевизия. Работата и натрупания опит, който имам от различните медии, ми дават самочувствие и увереност в сферата на операторското майсторство.

Нашата работа - това са Вашите спомени за най-приятните моменти от живота Ви. За да останат те все така живи и завладяващи през годините, не само за Вас, но и за Вашите потомци, приятели и близки. Ние ще ги направим по всички правила на операторското майсторство: идея, сценарий, професионално заснемане и монтаж. Защото добрият филм не зависи само от майсторството на оператора, но и от опита на монтажиста и на целия колектив.

За нас е истинско удоволствие да Ви приветстваме в нашия виртуален свят и да Ви запознаем с творческата ни дейност.

За контакт:
Телефони: 359 896 610 278,
E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Валентин Котов - оператор и монтаж
С видеозаснемане и монтаж се занимавам от 1994 година. Работих 4 години като видеооператор и монтажист в Балкан българска телевизия /BBT/ като кореспондент за Пловдив, както и за NOVA TV /спорт/. След това започнах работа в Хоби ТВ със собствено риболовно предаване, заснемам също така и ловни филми към същата телевизия, където работя и до сега.
Имам много заснети филми, сватби, партита и т.н. Научих се да работя с професионална техника, да изпипвам детайлно нещата до най-малката подробност, научих се да обръщам внимание на дребните детайли в картината до достигане на максимален ефект и съвършенство. Непрекъснато се стремя към художествена стилистика на визуалния продукт, динамика на картината и улавяне на най-важните моменти от събитието.
Развиваме се постоянно, следим най-новите течения и методи на работа в бранша. В работата си подхождаме към всеки клиент индивидуално,
съобразяваме се с подбора и оформлението на заснетия материал според
изискванията и желанието му.
За контакт:
Телефони: 359 878 610 211, 359 896 610 277
E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
2018  digitalstudio.bg