ДРОН DJI SPARK – заснемане от въздуха

Разполагаме с професионално оборудване за въздушно видео и фотозаснемане, което ни позволява да предложим заснемане с дрон спрямо нуждите, изискванията и бюджета на голям кръг от клиенти и техните проекти.

Въздушното заснемане с дрон стана много популярно в последните няколко години, особено сред двойките, планиращи своя сватбен ден.

Работим с DJI SPARK - интелигентен дрон и много компактен, разполагащ с множество функции, като следене на движещи се обекти и избягване на препятствия.  Благодарение на високите технологии, използвани при производството му, ние от Дигитал Студио ООД, можем да заснемем вашето специално събитие от птичи поглед, без да изпускаме нито за миг главните действащи лица.

Дронът разполага с 20-мегапикселова матрица със Sony Exmor R CMOS сензор, за снимане на видео в FullHD резолюция. С този квадрокоптер можем да правим и спиращи дъха снимки с уникално високо качество на цветовете и цялостната картина.

Какво представлява дронът?

Дронът е малък безпилотен летателен апарат, който може да се движи по предварително зададен чрез GPS маршрут или да бъде управляван чрез дистанционно управление от пилот на земята. Любопитно е, че названието идва от английската дума drone, която буквално се превежда като "безделник, търтей".

Дроновете могат да бъдат както с вградени камери, така и с външни (допълнително монтирани). По-новите модели дронове предлагат възможност за снимане в резолюции до 4K DCI, което позволява заснемането на невероятни видеа и фотографии. Главното предимство на вградените камери е, че предлагат и опция за директен live streaming до монитор на земята, чрез който можете в реално време да проследявате всичко, което се случва пред обектива. По този начин се засилва контролът както над летящата машинка, така и над работата с камерата и без да се губи ценно време могат да се заснемат красиви кадри без аналог.